Zaterdag 4 februari 2023 IJs de Jong, Weteringbrug

Hop, en dan sta je zomaar ineens weer in Weteringbrug. Gekkenhuis. 2023 here we are!

Kunnen we de winter, Kerst, inclusief hapjes en drankjes, griep, korte koude dagen, dito botten en spieren, van ons af schudden?

We laden de camper en twee auto’s, het is koud. Je moet wel veel karakter hebben om op een koude zaterdag avond rond 21:30 uur naar een Rockband te komen kijken, respect!

21:15 uur: Alles aangeslingerd, nog snel een lekker broodje kroket van Yvonne en gaaaan. We zien bekenden, altijd erg nice. (en btw ook om zenuwachtig van de te worden). Eerste set, fijn warm draaien, onze ‘nette’ nummers. Na korte pauze iets pittiger. Even alles stilgelegd, ‘wij zijn sukkels’, Guus was jarig in januari en niemand van ons heeft hem gefeliciteerd. Dat zijn nou je vrienden, pffffff. Dat moesten we goed maken. And we (en het publiek) did! Uprising voor het eerst in the open….mooi hoe publiek uit volle borst mee doet.

Daarna zag ik Johan staand drummen, met drumstokken gooien, eeehhhmm, gaat het wel goed daar?

Piepend en krakend als alles om 3:30 uur weer in onze home base staat. Wie zegt dat het met leeftijd te maken heeft is gek ;-). Wij doen het gewoon.

Thanks IJs, Yvonne, for having us. Thanks guys voor weer een mooi avontuur, en kunnen we Jo niet vastplakken aan z’n drumstel?

Op naar de fotoshoot van Michel. Nu maar hopen dat Sperti helpt tegen die zakken onder m’n ogen.

Maid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up