Roskam Live, 25 februari 2023

Zondag ochtend, pfffff, nah oké, middag. The day after! Hoop zo dat het anti aging serum werkt vandaag! De woorden ‘aangenaam verrast’ , jullie spelen ‘wakkere nummers’ en ‘jij bent goed’ (verlegen) galmen door m’n hoofd.

Zaterdag 17:00 uur, iedereen present. Aan het werk! We hebben als doel gesteld, compacte,- lichte, en minder gear maar als de bus geladen is kan er geen hondenhaar meer bij. De bus piept en kraakt, maar naar later bleek doet ie dat ook zonder lading.

We hebben alle tijd nodig om op te bouwen met het betere snoerwerpen en buktape, huh buktape? Ja dat is tape dat je voor van alles en nog wat kunt gebruiken.

20.30 uur klaar, met lege magen. Na de patat en hamburger, spelen!

Zaal heel goed gevuld en heel tof, lieve mensen die ook bij IJs waren, zijn weer gekomen. (verlegen).

We gaan lekkah,

Johan memoreert nog dat het zo fijn is dat we elkaar niet in de weg lopen met opbouwen, maar ja, als hij met onderwerp 101 begint, stuift iedereen weg, dus ja, dan lopen we hem echt niet in de weg. Het is overdreven om te zeggen dat er een angstcultuur in ons orkestje heerst, maar hier en daar zien we water branden.

Moe, voldaan en koud om 3.45 uur thuis. Gauw tussen de vette lappen!

Oranjevereniging, Arie en Jacob, het was een feestje, DANK!

Bandgabbers, was weer heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up