Over Ons

Marioin

Marion
De Grand Lady of Rock. Doorleefd, rauw en tegelijkertijd warm met een hartverscheurende breekbaarheid. En meer dan dat: een ras performer die tot leven komt op het podium en het publiek tot leven wekt. Van ballad tot uitbundige power rock, het zit er allemaal in. Wie Marion live gezien heeft, weet wat zij kan en komt terug als Got iT! weer speelt.

Johan

Johan
Vormt met bassist Rob één van de meest muzikale ritmesecties. Schiet geregeld uit de slof met drumsolo’s waar mensen het maanden later nog over hebben, en levert unieke zangpartijen samen met de beide gitaristen. Als regisseur op het podium stuurt Johan de band aan met oorverdovende signalen uit zijn tamtam.

Humphrey

Humphrey
Een unieke rockmuzikant door het brede muzikale vocabulaire dat in alles doorklinkt. Tovert a la minute de meest uiteenlopende muziekjes uit zijn Gibson LP en haalt zonder haperen ingenieuze lijnen uit arrangementen. Kwam ooit als ingetogen talent binnen, maar heeft zich inmiddels ontwikkeld tot genadeloze gitaarbeul.

Guus

Guus
Biedt als meer verfijnde gitarist een sprankelende toevoeging op het massieve geweld van de band. Staat garant voor fris akoestisch gitaarwerk, bedenkt slimme elektrische partijen en trekt graag een stevige muur op samen met Humphrey. En als geheim wapen blijkt Guus ook nog te beschikken over een uitstekende zangstem voor duetten en koortjes.

Robby S

Rob
Rob, sinds begin 2018 bij de band, weet met zijn bas een stevige basis te leggen, waarbij hij met dynamiek de schakel vormt tussen de ritme en melodie sectie. Met zijn stuwende baswerk is hij mede verantwoordelijk voor het kloppende hart van de band. Hij stuurt en is aanwezig. Met zijn solide ronkende bas kom je niet om hem heen. Door zijn gevarieerde spel, dan weer strak dan weer melodieus, is hij smeuïg tot op de bodem. Is ook nog handig met sound-and-video- engineering!

Scroll Up