Zaterdag, 3 september 2022 Tzummarum

En of wij kunnen schakelen, Friesland! Donderdag voorafgaand het verzoek of we kunnen spelen? WAT? Iedereen heeft plannen, maar deze worden omgegooid, omgebogen, afgesteld, afgezworen, voeten in de aarde, it giet oan! Marcel van Rockcoverband Lechery, www.lechery.nl, heeft coroni, en is z’n stem kwijt. Dat is echt zo balen (we kennen het). Maar hoe komen ze aan ons? Dat bleek Hello, doe maar lekker Retro van 7 jaar geleden, Wilma. (love)

15.30 uur, vier handen minder met inpakken, breken mijn nagels niet????? Op schema vertrokken uit Aalsmeer, 142 km te gaan. Ons Jo moet, misselijk van de 8-banen, uit Timboektoe komen en Humph gaat rechtstreeks. We zijn er bijna als we in de verte een hele grote tent zien staan, beetje paniek, houdt onze gear zich mans? Als ons laatste schaap binnen is, worden we geroepen om te eten (are we in heaven)? We krijgen heerlijke soep met ballen, daarna grote pan Pilav met rijst, echt heeeeeerlijk. Als Sietske met ijs komt MOETEN we helaas volle bak aan de slag.

We spelen, op verzoek, wat rustigere eerste set voor de oudjes. Nou die gingen echt niet weg bij set 2 en 3!!! Swingend op de banken voor ons, prachtig gezicht. We rocked socks off!!! Gerben en Sietske, Sietske en Gerben, jullie maakten er een all-inclusive van. Het was een voorrecht om in het mooie Tzummarum te spelen. Dank!

Wist je dat?

  • Ik toch echt minstens 3 x voor Caroline van der Plas werd uitgemaakt?
  • Rob niet alleen kan springen op het podium, maar ook stuiteren?
  • Het teennagellak en beenscheer seizoen dit jaar wel erg lang duurt?
  • Guus ons veilig heen en terug heeft gebracht
  • Jo heel wat goed te maken heeft in Griekenland
  • Het heel tof was dat Dirk van Lechery kwam kijken en lekker kletsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up