Zaterdag 13 augustus 2022 Wassenaarseslag Luchtig

Hittegolf 2022 – Ouderen zijn extra kwetsbaar, hmmm en dan gaan een stelletje 50+ ers in 32° spelen op het strand. Geen protocol gezien, wel ongeveer 15 kannen water, genietende mensen en zwetende bandleden. De heenweg was een makkie, niet in de laatste plaats omdat Alex met Jo (en Guus) in de bus mee reed. Dat moet ik misschien uitleggen; Alex is gewend aan –het moordende verhalen tempo van Jo -. Dit keer kwam ik zowaar met eigen identiteit (ik weet hoe ik heet) in Wassenaar aan. (incl. VIP-behandeling) Joran heet ons welkom en laat zien waar we onze zooi kunnen laten en waar we spelen.

We staan op een prachtige plek op de scheidslijn paviljoen/strand en parasols bieden beetje bescherming. Het opstellen duurt iets langer, de hitte eist een rustig tempo.

Het was al een klein beetje drummer-pesten-dag, maar echt los gingen we nadat Jo z’n oranje zweetband om deed, was het nou een haarband? Na het spelen heerlijk verzorgd door Luchtig en om bij het afbreken oververhitting te voorkomen, allen een duik genomen in zee. Ja, er waren wel kwallen, maar ja, die heb je overal.

Het was een hele mooie warme dag. Met grijns op de bakkes 23.00 uur thuis. Het was me weer een zwaar genoegen, thanx guys!

Wist je dat;

  • Oranje erg goed combineert met groen, en blauw en rood?
  • Rob mensen weg kan jagen als hem het menu van het buffet wordt gevraagd?
  • Er hele vreemde stekels uit de bastas komen?
  • Alex als vanouds haar Jo bijstaat met het opstellen van zijn triangel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up