Donderdag 23 juni 2022 Appeltern, bruiloft.

En wat nu als het 30° is en je zonder tropenrooster in een zwarte bus met dubbele cabine zonder airco gaat spelen op een bruiloft? Zacht gekookt de bus in en hard gekookt klaar om te spelen. Het leven van een Live Rockband gaat soms met rocks on the road.

We spelen buiten aan het water, onder een mega parasol, yessss. De weerkaarten waren bestudeerd het zou (net aan) droog blijven……..Tja, dat liep anders. Eind laatste nummer eerste set……..het gaat regenen, shittttttttt. Klein beetje paniek, de organisatie kwam met groot zeil en doeken voor de apparatuur, waarvoor dank. Iedereen koortsachtig op mobiel kijken hoe en te wat……..Na een half uur leek het droog te worden, nu kijken of onze apparatuur het nog doet. De verlichting bleek sluiting te geven, de rest leek het te doen. Oké, we hebben nog een krap uur om te spelen! Let’s go! We hebben alles gegeven, het publiek ook, we rocked everybodys socks off!!!!!!! Zelfs van de camping aan de overkant ontvingen wij mooie reacties……Dank aan de bruidegom en organisatie, I love nice people. Memorabele avond, 03.15 uur thuis, gesloopt. Gelukkig straks weer werken! Dank bende! Maid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up