De Roskam 21 mei 2022, in the rebound!

Hoop appjes over de bus die er toch niet was. Oké, over op het noodplan, de Camper. (gelukkig hebben we plan B). Verzamelen om +/- 17.00 uur 17.30 uur. Ons Guus had zichzelf arbeidsduur verkorting gegeven. Dus sjouwen (en indelen) met ons vieren. Gelukkig geen band die we lastig moesten vallen om de zooi uit de kasten te halen. Kan alles mee? Gitaren en licht apart in auto Humph. Heb hem overigens sterkte gewenst want Jo reed met hem mee. 18:30 uur in Katwijk. Mooie ambiance, podium was geplaatst en we konden uitladen. Ging belachelijk voorspoedig inclusief licht. Ondertussen ‘leer’ ik van ons Jo hoe goed calendula wel/niet is.(!) De mannen van de Oranje vereniging in pak bij de deur, 21:30 Let’s go! Het was gezellig druk en de mensen reageerde erg tof en al snel werd gedanst, me happy. Na een iets ‘rustige’ 1e set, na korte pauze de 2e forse set. Alles gegeven, als de brandweer en 0:30 uur bezweet en voldaan klaar, nou ja, klaar……kort break en afbreken maar. Bus geladen, en op het moment dat we bijna klaar zijn, zeggen Arie en Jacob (en de bitterballen, leuke bandnaam) dat we niet weg mogen zonder drankje en snack  hoe tofffffff. We krijgen alles te horen over de Oranje vereniging, dit zijn hele trotse vrijwilligers. Ondertussen deden wij ons tegoed aan de bruine fruitschaal. Zooi uitladen in Aalsmeer en 04:00 thuis, moe maar met grijns op de bakkes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up