Zondag, 1 mei 2022, Spelen in Leiden! Music in the Hall.

Zondag, 1 mei 2022, Spelen in Leiden! Music in the Hall. Tja, hoe krijg je jezelf weer in goede conditie om te zingen in twee dagen……..! Vijf dagen isolatie, als een natte vaatdoek. Na veel berichten over en weer, it giet oan! We spelen in de namiddag, is wat mij betreft ideaal, zeg maar, vlak voor het kruid verschoten is. We hoeven alleen de backline mee te nemen, maar zoals gewoonlijk speelt iedereen op z’n eigen gear, en gaan we ook niet over in discussie. Ons Jo reed met Guus mee, ik zei nog, weet je het zeker? …….en Guus nam anderhalf keer de verkeerde afslag. Ik weet wel hoe dat komt, maar noem geen namen.

Fred heet ons van harte welkom als we op een soort bedrijven terrein aankomen. Memories ophalen van spelen bij Van der Werff Leiden op de zondagmiddag, nice. Ook geluidsman Jan is al bezig. Om 16.30 uur zo’n beetje klaar en we zien al bekend publiek, nice. Bij de soundcheck meld Fred dat we te hard staan, don’t blame me, mijn lot is in handen van Jan. Aftrap effe voor vijf uur en het geluid is even zoeken. We komen op stoom en spelen onze vingers en stembanden stuk. Om 23.00 uur thuis en volledig naar de klote, lekker hoor. Lief appje van ons Guus, ‘het was gezellig mensen, een waar genoegen om met jullie muziek te maken!’. Morgen gelukkig weer werken ;-)))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up