Dinsdag, 26 april 2022, Spelen in Katwijk! De Roskam.

Dinsdag, 26 april 2022, Spelen in Katwijk! De Roskam. De avond voorafgaand aan Koningsdag. (droom van iedere band) Van ons Rob hoorde we dat de kaartverkoop goed verliep en de spanning steeg wel een beetje. Op de zondag voorafgaand voelde ik me niet lekker. De ene been niet voor de ander, moe. Beetje paniek, toch maar even een testje doen. Here comes trouble, shit, neeeee, waarom? Met pijn in het hart de band geïnformeerd, telefonisch crises beraad en besluit genomen, we moeten afzeggen. Arie van De Roskam ingelicht, zooooo shit, een dag voor we zouden spelen.
Dan ben ik ook weer blij met mannen. Ze gaan contacten met andere (bevriende) bands opnemen, wie kan er spelen en helpen/denken koortsachtig mee, terwijl ik onder zeil ben van de positieve (????) uitslag en alle emoties.

INFORMATIE

ivm een corona besmetting onder 1 van de band leden van Got It heeft de band moeten besluiten vanavond niet te kunnen optreden tijdens Roskam Live. Maar niet getreurd, we hebben uiteraard een vervangende band weten te regelen. Zij hebben al meerdere keren tijdens Roskam Live opgetreden. De band ”PRO Acoustic” zal de Roskam vanavond op z’n kop zetten.
Voor degene die nog een kaartje wil bemachtigen voor vanavond, er zijn nog een aantal kaarten aan de deur te koop. 5 euro per stuk.
tot vanavond

Dank U PRO Acoustic, hoop dat jullie een waanzinnig mooie avond hadden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up