Vrijdag 8 april 2022 – SPELEN!

Vrijdag 8 april 2022 – SPELEN! uitgesteld feest vanwege de –piep- panbami. After the storm, we mogen weer. Gelukkig is de locatie dichtbij, maar voor ons helemaal nieuw, een bunker(?).
Ons Guus meldt dat hij in de file staat, ai, maar gaf niets hoor, de file hield ineens op toen de bus volledig geladen was. Ondanks de korte afstand krijgt ons Jo het toch weer voor elkaar om volledig identiteit loos en in verwarring uit te stappen.
Gelukkig was daar Henk, uitbater en de redding. Vroeg ons wat we kwamen doen en waarom. Eeh, we zijn een Rockband en we moeten hier spelen vanavond. Henk zag onze bus met apparatuur en zag tegelijkertijd z’n geest dwalen. Rock? zegt Henk met een alleszeggende blik. De ruimte is niet groot en er zouden zo’n 65 gasten komen. Hoe dan? Dacht ik. Henk vertelde wat er allemaal niet kon en ik moet zeggen, dan ben ik blij met mannen, die kletsen wat met Henk, als die tafel nou daar kan staan en die plantenbak daar, hierbij gewichtig kijkend, en na korte tijd mocht van Henk alles of had hij het gewoon opgegeven. Tafel, planten bak en meer eruit! Aan het eind van de avond kwam Henk melden dat hij het geweldig vond. Henk, toffe peer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up