Café IJs De Jong, 11 mei 2024

Laatste keer spelen was Waspop op 11 augustus 2023. Dat was heeeel erg tof. Best wel tijdje geleden dus. En bij IJs kan het vriezen of dooien J Kunnen we het nog? Nieuwe nummers en medley toegevoegd, hoe gaan/vallen die? Nieuwe verlichting, laptop op het podium, kortom stilgestaan hebben we niet. Eigen bus dit keer, op tijd vertrokken om 2 dorpen verderop uit te laden. Het is goed weer en we constateren dat we het wapen tegen Rusland hebben gevonden. Zet Johan twee dagen bij Poetin en hij weet niet meer hoe hij heet is suf geluld en stopt de oorlog immediately.

We beginnen ‘rustig’ en met 3 nieuwe nummers, die goed ontvangen worden. Het publiek heeft er net als ons zin in, zingen en dansen mee. Heel tof. We werken toe naar Zombie, The Pretender en Killing in the name of, heerlijke ontlading. Moe, maar voldaan om 4.15 uur thuis. Muziek maken blijft ‘Magies’ met ons orkestje. Yvon, dank voor je gastvrijheid en goede zorgen.

En dan dinsdag 14 mei, het noodlot slaat toe. Johan is betrokken bij een ongeval met z’n scooter en is zwaargewond. Alles staat helemaal stil, maag draait om, geen woorden, vrees. Wat een schrik en paniek. De familie van Johan komt in een nachtmerrie terecht. Wij kunnen niet anders dan wachten op informatie van Alex. Onze Johan in het ziekenhuis, brrrrrrrrrrrrr. We krijgen bericht dat hij stabiel is, pffffffff. Na een opname van 8 dagen wordt Johan uit het ziekenhuis ontslagen. Het herstel zal verder thuis moeten worden afgewacht. Het beste nieuws is dat hij weer praatjes krijgt, halleluja!

Johan, Toppert, vanuit Leiderdorp, Wassenaar en Kudelstaart wensen wij jou een voorspoedig herstel toe, we wachten op je en de band-to-do-lijst stuur ik je per mail 😉 Alex en Familie, Respect!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up