Oenstjerk, 7 juli 2023

Oenstjerk, 7 juli 2023
We hebben Oenstjerk overleefd! Het scheelde niet veel.
Aan de voorbereiding lag het niet. Part-time dag omgeruild, chef lief aangekeken voor een paar vrije uren.
Leden met de meeste tijd alles buiten gezet, in afwachting van de bus. Op tijd vertrokken, tot zover geen vuiltje aan de lucht.
Regio Midden Nederland heeft vanaf vandaag vakantie, druk op de weg. De afsluitdijk deed z’n naam eer aan en we ontwikkelden een achterstand van een uur.
Na een te lange rit komen we aan op de trouwlocatie van Thomas en Sijke, een prachtig mooi, lief koppel. De trouwlocatie is een schitterend landgoed.
De bus kwam een boomstronk tegen met schade als gevolg, maar we moeten door. Spelen met onze nieuwe gear vergt meer voorbereidingstijd.
Gelukkig worden we warm en gastvrij onthaald door de uitbater, die over communicatieve vaardigheden beschikt van een flatgebouw met betonrot.
Opstellen moet met de nodige haast, inspelen, amper tijd en het geluid gaat alle kanten op, behalve de goede.
Tussendoor snel eten, dat was lekker en goed geregeld, waarvoor dank, en door.

Met wat hick-ups qua geluid in de eerste set, komen we op stoom en eindigen wat later dan gepland. De bruiloft gasten zijn enthousiast en hebben een leuk feest.
Nog even na zweten met een drankje en dan aan de slag om op te ruimen. De kortste route naar de bus werd door Gruwella afgewezen en we moesten, achter de bar door
naar buiten over flonders, hink, stap, sprong met bochten naar een plek waar het aarde donker was, midden in de nacht.
Gruwella was vooral met de kassa bezig en leek zich om ons in het geheel niet te bekommeren. Was zij de uitvinder van de Paarse krokodil reclame?

Het toppunt van dit avontuur was dat Gruwella in het donker met iemand aan de telefoon sprak over; 4 mannen en een vrouw. WTF, zijn we in een slechte Fellini beland?
Maar ja, eens moet de eerste keer zijn om zo weggezet te worden.

Het wordt al licht als we homebase Aalsmeer bereiken. Allemaal een beetje uit het veld geslagen de gear opgeruimd, thuis eieren bakken en koffie en om 6 uur te bed.

De schade wordt gemeld bij de verhuurder en door de inzet van Jo en Guus kunnen we onze verdiensten overmaken aan de verhuurder. Zuur, maar dat is R & R soms ook!

Sijke en Thomas, Thomas en Sijke; ‘jullie super bedankt, het was fantastisch, we hebben super genoten en jullie hebben geweldig gespeeld!

Kijk, daar kan Gruwella niet tegenop!

Thanx guys voor dit avontuur, nu vakantie houden……..

Maid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up