Het dak d’r af bij van der Werff Leiden

Het optreden bij Stadscafé van der Werff zullen velen, inclusief wijzelf, niet snel vergeten. Wat een publiek! Wat een luie zondagmiddag had kunnen zijn, mondde uit in een begeesterde volle bak in het meest roemruchte live-podium in Leiden. Direct na de eerste nummers stroomden mensen vanaf de zonovergoten uitgaansstraat naar binnen. De energie die ontstond was voelbaar en de band kreeg vleugels om boven zichzelf uit te stijgen en iedereen mee te nemen tot en met de laatste toegiften. Er werd geroepen om nummers, het publiek eiste waar het voor gekomen was, en wij gaven wat we hadden. Het was onvergetelijk gaaf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.