Over Ons

Rockband GotiT! » Over Ons

Marion
Leadzang

De Grand Lady of Rock. Doorleefd, rauw en tegelijkertijd warm met een hartverscheurende breekbaarheid. En meer dan dat: een ras performer die tot leven komt op het podium en het publiek tot leven wekt. Van ballad tot uitbundige power rock, het zit er allemaal in. Wie Marion live gezien heeft, weet wat zij kan en komt terug als Got iT! weer speelt.

Johan
Drums en achtergrondzang

Vormt met bassist Bart één van de meest muzikale ritmesecties. Schiet geregeld uit de slof met drumsolo's waar mensen het maanden later nog over hebben, en levert unieke zangpartijen samen met de beide gitaristen. Als regisseur op het podium stuurt Johan de band aan met oorverdovende signalen uit zijn tamtam.

Humphrey
Lead gitarist & achtergrondzang

Een unieke rockmuzikant door het brede muzikale vocabulaire dat in alles doorklinkt. Tovert a la minute de meest uiteenlopende muziekjes uit zijn Gibson LP en haalt zonder haperen ingenieuze lijnen uit arrangementen. Kwam ooit als ingetogen talent binnen, maar heeft zich inmiddels ontwikkeld tot genadeloze gitaarbeul.

Guus
Gitarist & achtergrondzang

Biedt als meer verfijnde gitarist een sprankelende toevoeging op het massieve geweld van de band. Staat garant voor fris akoestisch gitaarwerk, bedenkt slimme elektrische partijen en trekt graag een stevige muur op samen met Humphrey. En als geheim wapen blijkt Guus ook nog te beschikken over een uitstekende zangstem voor duetten en koortjes .

Rob
Bassist

Rob. Onze nieuwe bassist. Gewoon goed.